Benvinguda, benvingut, a la plana web institucional de l’Ajuntament d’Ondara. En ella pretenem que siga l’extensió digital dels serveis i informacions del propi Ajuntament per tal d’apropar-los a totes les veïnes i veïns, i així poder facilitar i agilitzar els tràmits amb l’administració local.

Tanmateix, s’està treballant, tant en l’Ajuntament com en aquesta pàgina, per a que es dispose de la màxima informació possible de la gestió pública per a tots els veïns i veïnes, entenent que la TRANSPARÈNCIA és un dels pilars fonamentals.

Per a més informació i actualitat del dia a dia d’Ondara, de la seua gent i les seues activitats, visita la plana web de “La veu d’Ondara” en https://laveu.ondara.org o a les diferents xarxes socials de Facebook (https://www.facebook.com/laveudondara/) o al Twitter (@laveudondara).

Pots contactar amb nosaltres a través del correu ajuntament@ondara.org o també, a través d’aquesta pàgina web, pots accedir al telèfon i correu de contacte directe dels regidors d’aquesta corporació https://www.ondara.org/ajuntament/corporacio-municipal/

Rep una salutació ben cordial.

José Ramiro Pastor
Alcalde d’Ondara

Pin It on Pinterest

Share This